De organisatie van de Oranjebraderie was in handen van de Koopstraat Rumpen en Lindeplein, vertegenwoordigd door een aantal (niet-)ondernemers. De organisatie werd ieder jaar bijgestaan door enkele lokale verenigingen om de markt tot een zo goed mogelijk eind te brengen. Echter de Koopstraat Rumpen en Lindeplein was beslissend bevoegd.

 

Sinds enkele jaren heeft Brunssum Events de organisatie overgenomen door de steeds minder wordende ondernemers in de straat, of omdat zij geen interesse meer hadden om de organisatie op zich te nemen. 


Ieder jaar weer doen er zich vragen en/of opmerkingen voor rondom de braderie, bewoners, bezoekers, marktkooplui iedereen komt wel eens thuis een wilt dan nog een vraag stellen dit kan door ons te e-mailen op marktmeester@oranjebraderiebrunssum.nl wij proberen u dan zo snel mogelijk een tegenbericht te sturen.


De gemeente Brunssum verleend ieder jaar weer haar assistentie bij de organisatie van de Oranjebraderie, daar de gemeente Brunssum ook trots is op de braderie!


KINDERVRIJMARKT!
De kindervrijmarkt is weer terug waar hij altijd geweest is, namelijk op het Lindeplein, echter niet zoals vroeger.

Vanaf dit jaar vindt U de kindervrijmarkt terug op de lager gelegen parkeerplaatsen.


In de menubalk boven vind U een knop naar de kindervrijmarkt.
Mocht u nog vragen hebben over de kindervrijmarkt kan dit via e-mail (kindervrijmarkt@oranjebraderiebrunssum.nl)of whatsapp naar 06-25502681

 

 

 
 
logo-oranjebraderie2 

WOENSDAG

27 APRIL 2022

 

 

 

ONZE CONTACTGEGEVENS:

 

 

!!! Nieuw telefoonnummer !!!

 

06-25502681

 

ook bereikbaar via whatsapp

 

stuur een e-mail naar:

de marktmeester

 

de kindervrijmarkt

 

Postadres:
V.O.F. Brunssum Events
Trichterweg 197
6446 AS  Brunssum

 

 

Overige gegevens:

KvK nummer:  60233486

BTW nummer: NL.8538.20.521.B.01

Bankrekeningnummer:
NL02 RABO 0156 9076 07