DE INSCHRIJVING IS WEER GEOPEND

 

Veel marktkooplui willen graag in Brunssum op de 27ste april hun marktkoopwaar aanbieden dit resulteert dan ook dat wij snel volgeboekt zitten. Gelukkig voor ons, af en toe een teleurstelling voor de marktkooplui. We attenderen daarom ook om zo snel mogelijk in te schrijven en te betalen. Pas dan is uw inschrijving gegarandeerd. Hieronder de link naar het inschrijfformulier.

 

  > > >  INSCHRIJFFORMULIER BRADERIE  < < <   


Wij wijzen op ons deelname reglement

(te vinden in de linkse kolom onder onze gegevens)

 

 


 

 

PRIJZEN 2020

 

We hebben dit jaar onze prijzen bijgesteld. Dit om samen het leed te delen dat we met zijn allen hebben gehad van afgelopen jaar. Wij hopen daarom dat wij wederom een volle braderie mogen hebben, dus schroom niet om collega's uit te nodigen.

 

- Marktkraam (exclusief zeil!) € 50,- per stuk

- Open plaats € 10,- per meter (minimale afname 4 meter)

- Standwerker prijs op aanvraag! 
- Food- en/of Kermisplaats € 125,- per plaats
- Extra Latten (2 stuks) € 5,00 
- Extra onderbokken (2 stuks) € 5,00 

- Extea Elektra € 5,00

 

 


 

 

UITBOUWEN VAN MARKTKRAMEN (RESPECTEER DE BEWONERS)

 

Vanaf dit jaar is het niet meer mogelijk om uw kraam/standplaats naar de achterzijde uit te bouwen! De brandweer heeft dit vanaf dit jaar afgekeurd. Dit om o.a. de toegankelijkheid van de panden achter uw standplaats, deze is vorig jaar door middel van steekproef gecontroleerd en onvoldoende bevonden. Wij zullen hier extra op toezien, zodat de veiligheid niet in het geding komt, wij hopen op uw begrip.
Houdt u hier rekening mee met uw afname van het aantal kramen en/of meters.

 

 


 

 

ELEKTRA TIJDENS DE ORANJEBRADERIE


U blijft als marktkooplui altijd zelf aansprakelijk voor zeilen en stroomkabels deze heeft de organisatie niet voor u. Tevens willen wij u erop attenderen dat er slechts enkele locaties zijn voor elektra (aangeboden tegen een vergoeding) Indien u elektra nodig heeft geef dit aan op het inschrijfformulier!!! Heeft u dit niet aangegeven bij uw inschrijving heeft u geen recht op elektra dus inprikken is op kasten, aggregaten is niet zo maar toegestaan.

 

 


 

 

AFVAL TIJDENS EN NA DE BRADERIE

 

Iedere braderie in de openbare ruimte veroorzaakt afval, echter zijn de kosten van reiniging de laatste jaren extreem gestegen daarom ook het vriendelijke maar nadrukkelijke verzoek om uw eigen afval na afloop mee te nemen zodat deze niet op straat komt te slingeren. Mochten wij concluderen dat u uw afval niet mee naar huis heeft genomen confronteren wij u met de kosten hiervan.

 

 

 
 
logo-oranjebraderie2 

WOENSDAG

27 APRIL 2022

 

 

 

ONZE CONTACTGEGEVENS:

 

 

!!! Nieuw telefoonnummer !!!

 

06-25502681

 

ook bereikbaar via whatsapp

 

stuur een e-mail naar:

de marktmeester

 

de kindervrijmarkt

 

Postadres:
V.O.F. Brunssum Events
Trichterweg 197
6446 AS  Brunssum

 

 

Overige gegevens:

KvK nummer:  60233486

BTW nummer: NL.8538.20.521.B.01

Bankrekeningnummer:
NL02 RABO 0156 9076 07